Blogg

Här kan du välja från vilket år du vill läsa i min blogg.
Illustration för skrivande, konturer av en penna.

Blogg 2024

Började året med fortsatta sviter efter höstens covid samt envis utmattning som hänger i - trodde jag. Det visade sig vara ganska höga sköldkörtelvärden och Graves sjukdom. Stora förhoppningar om att jag under året ska kunna landa ett lugn inom mig som inte funnits där under väldigt lång tid, slippa flåsigheten och ruset i kroppen.

Blogg 2023

Inleder året med ny kunskap om mig själv, min energi och förvaltandet av den. Ödmjuk förhoppning om att kunna komma igång med motionen, i ett helt annat tempo men dock. Under våren öppnade sig nya möjligheter för mig att få till en förändring i min yrkesverksamma tillvaro. Jag chansade och fick möjlighet till förändring vilket innebar nytt jobb från hösten.

Blogg 2022

Inledande period med att arbeta hemifrån - det nya normala. En annorlunda vår med utmattning och på försommaren attackerad av covid-virus. Sommar med återhämtning och kurerande. Höst med fortsatt återhämning och kurerande som en plan i rehabiliteringen. Summeringen av året skulle vara trött, trött och åter trött. Även en känsla av att inte kunna påverka så att tröttheten försvinner. Blä!

Blogg 2021

Global pandemi, jobba hemma, covid-vaccin och lite funderingar mellan varven. Vi satte in nya fönster i huset under hösten.

Blogg 2020

Global pandemi, personligt ansvar och hemmakontor efter sommaren.

Blogg 2019

Rundtur i delar av Norrland under semestern, besök hos vänförsamlingarna i England i september och funderingar i vardagen. Nytt objektiv till kameran på sensommaren - något jag drömt om i många år.

Blogg 2018

Vi rev gamla altanen i mars. Byggarna byggde en ny i maj och sedan fick vi börja måla. Rekordvarm sommar, cykelutflykter och i november överraskningsresa till huvudstaden. Jag fick besöka min favoritbutik.

Blogg 2017

Började året med fortsatt kurerande från förkylning. I januari fick vi vattenmätaren utbytt. Besök från vänförsamlingarna i England i maj var fina dagar med nya bekantskaper. I slutet av maj var vi till goda vänner i Oslo, trivsamt som vanligt. Fick göra en ny erfarenhet i november - tyst retreat i tre dygn.

Blogg 2016

Carport på plats, en del målande och sällskap av katten Wilma. Avslutade året med en rejäl förkylning.

Blogg 2015

Ett år med förändring och förbättring. Inkoppling av fiber hemma på G4 och carport på plats i november. Härliga tillskott till våra ägor.

Blogg 2014

Året som förde med sig både sorg, glädje och kärlek.

Blogg 2013

Nödvändig förändring följt av sorg och annat konstigt.